:: Christian Wiig Bøen ::

fredag, desember 15, 2006

Full fart på skøyter...

Yes. I går deltok jeg på min første bedriftskarusell på skøyter her nede på sørlandet. 1 1/2 måned med regn, regn og varmegrader har ikke klart å ta livet av kunstisbanen i Arendal. Der ble det i går arrangert 3000m der.

Jeg fikk tak i skøyter takket være Kongen av Drammen, så jeg fikk altså vært med. Aldri gått på sånne skøyter før da, så var der en time før for å "leke" litt. Meldte meg på og alt var klart. Eneste problemet var alle racerne som var der. Herregud for en fart på skøytene de har.
Klokka 19 gikk starten og noen gikk rett ifra. Jeg la meg i hovedfeltet fra 3-9 plass, godt plassert nest bakerst. På hver langside var det enten en syk motvind, eller en syk medvind. Hver gang jeg hadde medvind stod jeg bare i hockey bak de andre og lot meg drive med vinden, mens der hvor det var motvind krøp jeg godt sammen bak de andre. Når det var en runde igjen var det en som rykka, og vi var tre som kjempa hardt bak. Ut av siste svingen kom feilskjæra i kø. Først høyrebeinet, venstrebeinet og høyrebeinet en gang til. Det var lissom den spurten jeg fikk til:)

Dermed klarte jeg ikke å spurtbeseire noen. Men jeg har ihvertfall funnet ut hvordan man skal gå på sånne skøyter. Alle de andre hadde klapp-skøyter, jeg hadde standard med fast hæl. Neste gang skal jeg åpne hardere, for veldig sliten var jeg aldri. Syra hadde jeg kun når jeg fikk feilskjær.

Men gøy var det(ikke sånn o-gøy eller sykkelgøy da), så jeg kommer nok til å være med en annen gang også!

5 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home