:: Christian Wiig Bøen ::

søndag, oktober 22, 2006

Nydelig comeback:)

Hehe.. Vet ikke helt om jeg vil kalle det comeback. Da høres det ut som man har vært vekke så lenge. Men uansett, på lørdag løp jeg altså Blodslitet. Verdens beste orienteringsløp, med nesten 2000 startende. Imponerende arrangement, og imponerende deltagelse - jeg kunne ikke gå glipp av det!

Siden løpetreninga ikke har vært i høysetet i år, ble det derfor bare H-åpen i år. Eller H-åpen Elite som det kjapt ble omdøpt til. Mye H21-løpere som feiger ut for en kortere tur i skogen. Skal ikke si noe sjøl da.. Uansett, det var over 200 startende i klassen, så det var nok bra trening med tanke på Tiomila, Jukola og lignende.

Har scanna inn kartet og løypa, så som det går ann å se så var det ett langt veistrekk til første post. Var dog offensiv og kom meg langt frem i køen. Lå stort sett mellom 5 og 10 plass frem til 3 post. Så mot 4 var vi 6 løpere som fikk en luke til resten. Inn i sommerfuglen kom Marius Bjugan(Halden SK) og Anders Tiltnes(Sødertälje/Nykvarn) seg løs fra oss andre. På den første sommerfuglsløyfa fikk jeg en luke til de andre igjen også, og viste at jeg lå godt ann. Resten av løypa gikk tungt. Jeg begynte å bli sliten, samtidig som beina ble møre. Løp og kikka meg over skulderen derfra og inn, og holdt akkurat unna for en større gjeng som kom jagende ca 1 min bak.

Ble altså nummer 3 til slutt, noe jeg var kjempefornøyd med. Beina holdt lenger en jeg hadde håpet, og det var veldig gøy. Koselig å se igjen alle kjente både på Blodslitet og på festen på kvelden. Alltid gøy å dra på fest med o-løpere:) En ekstra takk til Hasse, Ivar, Kenneth, Sindre og Lars for turen på byen... Hehe - det var show/sjovt!