:: Christian Wiig Bøen ::

søndag, oktober 29, 2006

Myrhøl Grand Prix

I dag har jeg vært i Agder en tur og løptskauløpet Svalandsgubben i Birkenes. 27 km skikkelig realt skogsløp, med myrer, blaute som tjern, og svaberg glatte som is som hovedingrediens. En syk påkjenning for beina kan jeg si nå med en gang. Nå gjør det vondt. Selv om jeg har en aldri så liten o-løper i meg, er det vondt å løpe like langt på en dag, som jeg har gjort resten av året. Ikke den perfekste oppladningen!

Foto: Kengurufoto.com: Blaute myrer var stikkordet under årets Svalandsgubbe


Vel, med 3 andre Grenlandssyklister dro vi ihvertfall nedover med godt humør. Målet mitt var å ta over familierekorden på løpet, noe som ville bety at jeg måtte løpe på 2.08.27 t eller bedre. Pappa's rekord hadde 10-års jubileum i år, men jeg aktet å ta den:)

Været var bra, men løypa blaut som nevnt. Jeg åpnet litt hardt og lå vel akkurat topp 10 i det vi løp inn i terrenget. Raskt merka jeg dog at det ikke var så lurt. Slapp meg derfor ned en del plasser, og fant mitt eget tempo. Løp jevnt og godt og etter litt over en times løping følte jeg meg så pigg at jeg økte tempoet. Det gikk bra, og jeg tenkte at det var langdistansemusklene fra syklinga som nå slo til, og begynte å ta igjen folk.

Når vi kom ut på asfalten 8 km før mål tok jeg igjen to løpere og følte alt gikk bra. 2 km før mål derimot stoppa jeg opp nærmest. Klarte og karre meg til mål på tiden 2.04 t og viste jeg hadde nådd målet. Knallfornøyd og knallsliten!

Pappa løp inn på 2.16, mens resten av reisefølget Ånund(2.40) og Jon(2.47) slepte seg til mål, etter å ha løpt jevnt og trutt hele veien. Imponerende!

Resultater
Hjemmeside

1 Comments:

  • Hei gutten !

    Bra til å være syklist !?! 8 min bak Haugen er godkjent. Du og jeg har også felles venner ! Ånund var kjæreste med bestevenninen til Solbakken i gamle dager og han er her oppe på Villmannen i slutten av april i blant. Nei, det skal ikke du ! Da er det Tiomila og du løper en av de tre første etappene. Den som trodde atr enevelde var slutt med Hitler har ikke møtt meg. Gratulere med og stå på i ny jobb !

    By Anonymous Anonym, at 10/30/2006 08:10:00 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home