:: Christian Wiig Bøen ::

fredag, oktober 13, 2006

Kul tur til Hørsfjell

Bamble's høyeste topp Hørsfjell var i dag arena for to ivige terrengsyklister i deres jakt på tekniske og morsomme stier. Sammen med Jernkåbbåi Tom Immerstein satte vi kursen etter jobb. Inn i skogene i Bamble finner man alltid stier og grusveier å sykle på, så det var en sann drøm å sykle i dag. Været var strålende også, så det eneste som mangla var noen som satt og grilla pølser til oss på toppen:)

Kom oss opp på en steinete og ganske bratt sti på baksiden. Egentlig ganske kul å sykle på, før vi måtte bære de siste meterne opp til innskrivingsboka. Litt actionpreget tur ned på forsiden, med en liten sivepunktering som eneste hendelse(altså ingen tryn).

Hjemme igjen akkurat i det mørket setter inn for alvor, og meget fornøyd med dagens tur også. I det siste har nemlig racer'n fått stå, og terrengsykkelen trimma seg. Tom og jeg har vært endel ute, og har også hatt med oss Jernkåbbåi-kollegaene Jon Ø og Espen. Kult å sykle terreng nå på høsten, dessuten er det bra for balanse, og generell behandlig av sykkel på sykkel.