:: Christian Wiig Bøen ::

torsdag, oktober 19, 2006

Klart for årets tredje o-løp

Har nå bestemt meg for at jeg løper sesongens 3 orienteringsløp, Blodslitet på lørdag. Norges desidert beste orienteringsarrangement er jeg nødt til å få med meg selv om sykkelen har tatt mye tid i år. Mens konkurrenetene sikkert har løpt over 40 løp, har jeg ved siden av Tiomila, bare løpt Tyrinatta. Derfor blir det spennende å se om jeg husker åssen det med o-løp foregikk igjen. Er jo bare 174 dager siden Tiomila så:)

Desverre har jeg valgt å feige litt ut. Vanligvis så hadde jeg jo løpt H21 sine 25 km, men har altså feiga ut og løper nå istede mer behaglige 8 km i H-åpen. Nå kommer jeg bare til å holde 3 km uansett, så da er det antagelig bedre å bare ha 5 km igjen, enn å ha 22 km igjen.

Sykkelsesongen er som jeg har skrevet om tidligere over for i år, og jeg er nå inne i en roligere periode, som består av mye alternativ trening. Bestemte meg for å prøve å få løpt en del frem mot Blodslitet, men det ble ikke så mye som jeg hadde sett for meg. Delvis på grunn av manglende motivasjon og delvis på grunn av at det er veldig gøy å sykle på den nye MTB'en. Fremover blir det ihvertfall litt løping med Svalandsgubben neste helg, og ikke minst det viktigste orienteringsløpet av alle de uviktige, Røsskleiva i desember.