:: Christian Wiig Bøen ::

torsdag, september 21, 2006

Hortensmarka Rundt på lørdag

Uka begynner å gå mot helg igjen dere, og det betyr konkurranse igjen. Siste rittene i NorgesCupen/KalasCup går neste helg. Det vil si at denne helgen må bli brukt til verdifull gjennomkjøring. Jeg har som mål å kjøre bra på avsluttningens tempo(20 km), og har dermed trent mere tempo i det siste. I tillegg stiller jeg på ett ritt på lørdag; Hortensmarka Rundt.

Det er ett terrengritt, og de fleste av dere stusser nok litt over sammenhengen, tempo og terreng. I utgangspunktet to ganske forskjellige måter å sykle på, men jeg tror at de faktisk er mer like enn vi egentlig vil innrømme. For både på tempo og i terreng jobber man hele tiden. På en fellesstart landevei, kan man sitte å spare krefter i feltet, mens på en tempo må man ta vind selv hele tiden. Det må man stort sett også gjøre på terreng. I terrenget blir det mye mindre grupper ihvertfall, og man ligger høyere oppe på syreskalaen gjennom hele rittet.

Uansett. Team Høydal stiller på startstreken. De blir nok veldig harde. Thomas "Team Hardrocx" Andersen og Simon "Fjellgeit" Haugen feiger ut med rare unnskydninger og blir hjemme, mens jeg dermed må forsvare GSK sine farger. Får allikevel med meg pappa og TT ihvertfall! 100 spenn til vinneren...

Startliste

4 Comments:

 • Det gleder meg å høre at du skal kjøre terreng-ritt.
  Det kommer til å bli super-gøy.
  Lykke til.

  By Anonymous Simon Fjellgeit, at 9/21/2006 02:01:00 p.m.  

 • Nei Christian. Du kan ikke sammenligne tempo og terreng. Vær så snill. Tenk deg om. Er det ikke litt mer tramp enn trå i skauen.

  Uff, UFF og UFF. Det betyr jo på en måte at jeg egner meg i skauen. Men det gjør jeg jo ikke.

  Jisle

  By Anonymous Anonym, at 9/21/2006 08:58:00 p.m.  

 • Gisle.
  Klart du hadde vært veldig god til å kjøre terreng-ritt.
  Du har knall-bra fysikk og du tåler å kjøre fort i brudd.
  De fleste maraton-ritt er jo 80% grus, og terreng-partiene er ikke så ille.
  Du må bare prøve.

  By Anonymous Terreng-Entusiast, at 9/22/2006 08:47:00 a.m.  

 • Ja, jeg blir med i morra hvis Stephan skal.

  Gisle

  By Anonymous Anonym, at 9/22/2006 04:08:00 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home