:: Christian Wiig Bøen ::

mandag, september 25, 2006

Fin treningshelg overstått!

Sesongen nærmer seg slutten, og motivasjonen likeså. Derfor er det greit å bruke konkurranser som helgetrening synes jeg. Da får heller konkurranseinstinktet jobbe, istede for å bruke hue på å tenke om dette var riktig osv. Derfor ble det en konkurranse lørdag og en konkurranse søndag. Nå skal det sies at ingen av konkurransene var 100% relevante til den jeg fotsatt jobber mot neste helg, men de var fine for å få den gjennomkjøringa jeg var ute etter.

Neste helg er det altså sesongavslutning på landeveien. Det vil si det er 20 km tempo på fredag, og 17 mil fellesstart på lørdag. To ritt jeg håper å avslutte bra på. Har ennå ingen topp 10 plasseringer, så kan jo satse på å få det da. Om formen er der asså.

Men tilbake til hva som skjedde i helga. Jo, på lørdag dro jeg og pappa til Horten for å være med på Hortensmarka Rundt. Vi var vel stort sett de eneste fra Grenland SK der. 3 stk Solum TSK stilte selvfølgelig, men bortsett fra de så stilte det faktisk flere o-løpere jeg kjente enn syklister! Lurer på når det skjer i o-løypa også?! Kjørte gjennom løypa en gang på forhånd, og hadde gledet meg da Per Gunnar sa den ikke var så teknisk. Så derfor for meg at det kunne være noen lange gruspartier hvor jeg kunne tråkke bra på ihvertfall. Men neida. Teknsik løype vil jo jeg si da. Røtter på tvers av stiene, og noen utforkjøringer som kunne matche svingene ned fra Alp d'Huez til og med. Jeg kom meg ut fra start som rundt nr 50. Eliten skulle stå først. Deretter damene, så røkla. Hvorfor i hengande de slipper inn damene først skjønner jeg ennå ikke, men det gikk vel ikke mer enn 500m før samtlige damer var passert. Køskapere!!

Vel, Eliten fossa avgårde, og min lille drøm om å sitte med de så også ut til å forsvinne. Etter noen minutter kom vi derimot ut på en fin grusvei. Jeg harva på å tok faktisk igjen Team Høydal og co. Klart, det tok jo på da, så etter ett teknisk parti igjen så var jeg kjørt av igjen. Tok det litt pent, og ventet på neste gruppe, hvor det lå flere o-løpere. Både Jon Flydal og Geir Ottar Kvernstuen. Vi var vel en gruppe på 7-8 syklister som holdt sammen de to første av 4 runder. På tredje runden splitta det helt opp, og bare Geir Ottar og jeg var igjen. Inn mot runding fikk vi bare beskjed om å kjøre til mål. Rittet var avbrutt. Desverre var det en person fikk fikk hjertestans, og omkom i løypa denne lørdagen. Utrolig kjipt!

På søndag derimot stilte jeg igjen fit for fight da Langesund Triathlon og familien Mustad stod for klubbmesterskap i Duathlon. Duathlon vil si løping - sykling - løping. 3,5 km, 22km og 1,5 km var distansene. Helt overkommelig trodde jeg på forhånd, men det var før jeg fikk prøve å løpe på beina. De har ikke løpt siden april, og fikk bank. Desverre kunne ikke Per Gunnar stille, ettersom han går på pencilin. Kunne hatt en sykt bra kamp mot han i år, men istede måtte jeg konsentrere meg om å slå de andre som var tilstede.

Første løpinga gikk greit helt til 3 km. Da var det full stopp. Knut Harald Semb løp rett i fra og Svein Søli tok meg igjen. Inn til skifting var jeg over 40 sek bak. Målet ble dermed å knuse de andre på syklinga. Hadde vondt i beina i starten, men kom igang med sekundsankinga ganske fort. Etter ca 6km var jeg først i løypa, og prøvde å kjøre mitt beste. Skifta til løpeskoa igjen på rett under timen, og løp det jeg makta den siste runden med krampe i leggene. Var ikke så gøy nei:)

Resultater:
1.Unge Bøen 1.07.15
2.Knut 1.09.10
3.Brita 1.11.15
4.Svein 1.12.05
5.Tom 1.13.45
6.Ånund 1.16.13
7.Jon S 1.19.03
8.Jon Ø 1.20.11

Les også Jon Øvrebø's opplevelse her.

7 Comments:

 • Husk også å sette av søndag 8 okt til "TT-Triathlon".

  Morgen: 4 km temposykling(TT-Klubbmesterskap)
  Løypa går fra Stathelle til Badeparken. Pris: 0 kr

  Formiddag: Paintball ved Rognstranda. Vennskapelig kappestrid. Pris: 100 kr pr pers

  Ettermiddag: Direkte opp til Geiteryggen og en ny kappestrid:) Pris: Usikkert ennå!

  By Blogger Valverde:), at 9/25/2006 11:55:00 a.m.  

 • Synd Hortensmarka endte så tragisk for en person, og at ikke rittet ble kjørt ferdig.
  Men du har vell trøkk nok til å slå Kvernstuen ? Vi i Team Fjellgeit slo han med 7min i "Raumer", og vi er jo bare mosjonister...

  http://www.raumerrittet.no/resultat2006.html

  By Anonymous Team Fjellgeit, at 9/26/2006 08:15:00 a.m.  

 • Hvert ritt lever jo sitt eget liva da men.. God fornøyd i og med at det var mitt første ritt jeg, og Kvernstuen var bra han. Ikke no galt i kjøringa hans..

  Derimot så slo vi Ottar Renholt fra Nanset ganske greit, og han var jo 3 min foran Team Fjellgeit på Farris..:)

  By Blogger Valverde:), at 9/26/2006 01:42:00 p.m.  

 • Jepp, alle ritt er forskjellige.
  Må jo bare "bølle" litt her på bloggen.
  Men du, forøvrig, jeg kjøpte Spiuk sykkel-briller i dag, så da er jeg vell medlem i Team Spiuk jeg også.. ?
  Eller må man ha Spiuk-hjelm for å bli ekte medlem ?

  En annen ting jeg også lurte på. Du er jo sykt god til å løpe, du kan antagelig jogge på ett bein, mens jeg løper alt jeg kan...
  Det var du som satte rekord opp til Ulvskollen den gang ?
  Har du prøvd å løpe fort opp bare en gang ? (De regner vell fra p-plassen og til Brynhildsbu ?)

  By Anonymous Team Fjellgeit, at 9/26/2006 04:26:00 p.m.  

 • Bra Team Fjellgeit. Du er ihvertfall halvveis medlem av Team Spiuk nå. Men hjelm er selvsagt det eneste som kan få det rett inn på laget med en gang! Hvilke briller kjøpte du da? Yara?

  Angående Ulvskollen så stemmer det ja. Fortsatt en rekord jeg er imponert over meg selv over. For om den blir slått så kommer jeg aldri til å prøve meg igjen. Nå holder det med en rolig tur opp. Men når stjernetreffet var der for noen sommere siden så prøvde jeg meg på en kjapp runde ja. Skulle være ett sånn pr-gimmick. Lurer på om jeg hadde rundt 25.30 min omtrent. Men nå kan hukommelsen min spille meg ett puss også. Var ihvertfall 30 sek bak den beste tida til langrennsløperne. Har du prøvd eller vil prøve nå eller?

  By Blogger Valverde:), at 9/26/2006 05:20:00 p.m.  

 • Her er forresten linken til bla runderesultatene fra rekordforsøket opp Ulvskollen!

  http://cboen.blogspot.com/2006/05/rekorden-er-satt.html

  By Blogger Valverde:), at 9/26/2006 05:43:00 p.m.  

 • Hallo igjen.
  Imponerende rekord, men nei, for all del, jeg skal aldri prøve å slå den. Aldri i hele mitt liv.
  Jeg bare traff en som sa jeg kunne teste "kondisen" opp der. Han mente de beste hadde løpt opp (altså bare opp) på ca 15min, mens en som heter Tore (som er der stort sett alltid), visstnok hadde vært nede på 16-17min. Da snakker vi om bare opp altså.
  Kanskje jeg prøver å jogge opp der i November en gang...

  By Anonymous Team Fjellgeit, at 9/27/2006 07:34:00 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home