:: Christian Wiig Bøen ::

tirsdag, august 29, 2006

Spinn Cup 2

- "Spinn Cup i dag?"
- "Er med jeg ja!"

Så ble det jaggu meg ritt i dag også. Forrige tirsdag dro jeg som tidligere skrevet til Vestfold for å kjøre noe tilsvarende k-rittene her i Grenland. I Vest heter disse Spinn Cup, og er en ypperlig mulighet til god ritt-trening. ProffSmurf Johnsen og jeg dro avgårde til Sandefjord med mål om gull og grønne skoger. Vi bestemte oss for å kjøre taktisk mot de andre, da de helt sikkert ville gjøre det mot oss. Tønsberg CK, Nanset SK og Sandefjord SK var nemlig godt representert.

Starten gikk i den 12,5 km lange runden med master. En runde master, tre runder full fart. Ble en del støting på førsterunden, men mye spreke bein, og få som kom mer enn 50 meter unna. På andre runden fortsatte kjøret, og midtveis var det en som kom litt avgårde. Jeg går etter, og spør om vi skal kjøre. Ja er svaret, men nei var virkeligheten. Dermed ble jeg liggende alene foran. Ligger og pumper hardt for vil ikke ha opp feltet igjen. Passerer målstreken med en runde igjen, og har ca 15 sek. De har organisert seg bak nå. "Proff" sitter å ødelegger for de i andre posisjon, men motvinden tar for mye krefter av meg når jeg er alene.

Halvveis ut i runden, øyeblikkelig ferdig med motvinden, da kommer de og tar meg igjen. Søren ass.. Hadde jeg bare hatt 10 sek til.

Inn mot mål går det rolig igjen og alle venter på spurten. Blir ett brøkdel for sen, og kommer litt for langt bak ut av siste sving. 2 mann foran, og ikke nok krefter til å hente de. En mann spurter så vidt forbi. Den vanlige 4.plassen på meg..

Uansett bra trening, og neste tirsdag skal vi gi de ennå mere kamp!

1 Comments:

  • Ja, og den kom nesten i dag. Når Christian var i brudd alene, så jeg for meg at han vant. Jeg kunne bare sitte å kontrollere, men så var det en okse fra Sandefjord som tok en vannvittig jobb sammen med en rytter til. Men neste gang holder den helt inn. Men hvis dere hører at vi satt med intercom, så ikke si at det var en bløff.

    Hilsen member of Team SAB/Spuik

    By Anonymous Anonym, at 8/30/2006 11:47:00 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home