:: Christian Wiig Bøen ::

torsdag, august 24, 2006

Spesiell situasjon

Når helga nærmer seg, og det igjen blir klart for konkurransetid er det greit å surfe litt på nette igjen for å se om det er noe spesiell informasjon man skal ha med seg. I dag kom jeg over noen orienteringssider som tyder på at NM er i gang for året. NM Uka på Hovden startet med NM langdistanse i dag, og fortsetter med kortdistanse og stafett de kommende dagene.

I år har jeg derimot ikke engang tenkt tanken på å løpe NM. Det er sikkert første gangen på 10 år nå. Starta å løpe NM, da jeg løp Hovedløpet i 1996. Siden har jeg vel løpt det som er av NM'er helt til i år altså - 2006. Men i år har det ikke engang vært i tankene å skulle løpe heller. Derimot er alle tanker retta mot Norgescupen i Sandnes/Stavanger i helga. På sykkel selvfølgelig.

Har ikke løpt noe ordentlig o-løp siden Tiomila nå. Det begynner å bli en liten stund siden mener jeg å huske. Spørs om det blir noe før høsten virkelig er her, og langløpene i Telemark begynner for alvor. Da kan jeg nok være i gang med ett lite comeback igjen, om beina orker å løpe litt:).

3 Comments:

 • Jeg tror på en måte at du har orientert deg inn på riktig idrett NÅ. Tenk deg denne overskriften på TV2 sporten. Fra K-ritt til Tour de France på under et år.Men på hvilken måte kom du deg ut av skogen? På en terreng sykkel???

  Hilsen Proff Lykke til i helgen

  By Anonymous Anonym, at 8/24/2006 10:02:00 p.m.  

 • Lykke til i helgen =)

  By Anonymous Anonym, at 8/25/2006 02:38:00 p.m.  

 • JA LYKKE TIL!!HILSEN FANSEN:´LITEN´ OG ´LITT MER´

  By Anonymous Anonym, at 8/26/2006 08:59:00 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home