:: Christian Wiig Bøen ::

onsdag, august 30, 2006

K-ritt i Korken

Dagens K-ritt ble arrangert av Iron-Jon og hans avdeling på BEHA. Det betyr som vanlig at arrangementet er profesjonelt ut til fingerspissene, og alle de (tipper det var rundt) 60 syklistene fikk en fin tur i flotte værforhold. Endelig en dag uten regn igjen her i distriktet, og det var bra(får trent litt bedre da ja).

Jeg stilte på start i dag også, men med en litt annen sykkel en vanlig. Kjørte nemlig tandem med Thomas Andersen. Gøy å prøve det også for første gang. Det gikk bra fort unna, men var nok vel så tungt som å kjøre alene på racer. Aldri mulighet til å hvile, for man må jo ikke la partneren ta all jobben.

Vel, tempo var bra på masteren. Endelig en masterbil som ikke lager krøll med rykkekjøring. Men når master'n slapp ytterst, ble det jaggu kompensert. Det ble rykka og herja litt, men tandemen satt godt plassert i feltet. Det gikk faktisk bra unna. Tror det var noen watt som ble lagt i tråkka. Vi prøvde å holde en passe jevn fart, men folk var ivrige og prøvde å støte en del. Tror både Iron-Espen og Iron-Tom fikk smake sin egen kake utiver i rittet med sine støt. Men bra dere prøver gutta. Er sånn man blir sterk.

Her er bilde av en tandem, men var ikke akkurat en sånn en vi kjørte på da!

Inn mot Korketrekkeren i Langangen satte vi opp et høyt tempo. Målet var å prøve å mørne de som satt på hjul, slik at de ikke ville støte på oss i bakken. Er nemlig ikke mulig å stå å sykle tandem. Derfor har vi heller ingen akselerasjon. På toppen av bakken kikka jeg meg bakover, heiv etter pusten, og konstanterte at det satt en harding igjen. Han hadde mer futt en oss igjen i spurten, men vi cruisa inn til en flott 2.plass. Kjempefornøyd!

Mange andre som også kjørte bra, og var imponert over "sjefen" i dag. TT-Stephan begynner å komme i form etter å ha trent jevnt å trutt den siste tiden. Med ganske ny og rå SAB-sykkel går det nå fort, også i bakkene. BRA!

Uoffisielle resultater:
1.Håkon Renskou
2.Thomas A og Christian B + 2 sek
3.Lars Gunnarsli + 10 sek
4.ProffSmurf + 15 sek
5.PG Mustad og Kristoffer Haugaland + 30 sek?