:: Christian Wiig Bøen ::

søndag, juni 25, 2006

Skikkelig nedtur på sykkelen

Selve sykkelrittet i dag var langt ifra noen nedtur, men formen, nei, den var heller skranten gitt. Men hva kan man forvente etter en oppladning bestående av 22 timer i bil etterfulgt av kun 5 timers søvn?

Stod opp, sliten og trøtt etter det siste døgnets bravader, med Fart-gutta som sykla Styrkeprøven på 18.10 timer. Sinnsykt bra forresten. I dag var det bare seg sjøl å passe på. Spiste en liten frokost mens jeg kjørte til Svarstad. Det var der klart for bakkeritt. 7 km fellesstart, med kun bakker. Oppi 15% på det værste. Arrangøren kunne melde om at de hadde finni frem Vestfolds bratteste bakke til oss, så egentlig burde jeg bare være fornøyd.

Desverre merket jeg at kroppen ikke var helt i slag. Holdt godt og vel følge de første 15 min. Så kom det en sykt bratt del, og jeg ble skylt av. Thomas Andersen og Halvor Aschjem fortsatte like fort virka det som. Jeg fikk det, som det heter, og trilla i mål som nummer 4 til slutt. Sluttiden ble ca 22.30 min, mens vinneren nok hadde under 20 min. Snakk om å gå på en smell:)