:: Christian Wiig Bøen ::

onsdag, juni 28, 2006

Endelig!!

Endelig kom den første seieren også på sykkelsetet for undertegnede. Det smakte faktisk utrolig godt å endelig, etter nok 2, 3 og 4 plasser i år å endelig sykle først over en målstrek. Men jaggu måtte jeg jobbe for den også.

Dagens løype var ganske flat i starten, men tempoet ble satt allerede fra start av en ivrig pedalsmurf. I en av de små kulene etter Svanviksvingen prøvde jeg meg for første gang. Syntes gruppa var litt stor, og så hadde jeg ganske greie bein. Fikk etterhvert med meg tre til så vi ble fire, Proffsmurf Johnsen, junioren Lars Gunnarsli, GSK-kapt. Thomas Andersen, og meg. Vi holdt bra driv bortover langs fjorden, men i Flakvarp var det på ny støting. Ikke noen som kom seg avgårde, men sure bein ble ihvertfall ennå surere.

Arkivbilde: Unge Bøen og Thomas Andersen til venstre.


Opp den beryktede Ånnerødbakken sykla Thomas litt og litt ifra. Jeg satt på hjulet til Smurf, og ville ikke tette luka, og hjelpe de to andre opp også. Når Thomas hadde fått en passe luke, klarte jeg å støte meg opp igjen til Thomas, og vi fikk heldigvis luke til de to bak. Opp resten av bakken var jeg skikkelig kjørt, men klarte å klamre meg til bakhjulet til Thomas, og over toppen hadde vi sikkert en 20 sek luke.

Ned fra Ånnerød og opp Klyvebakken gikk jevnt fort, og jeg tror vi klarte å øke avstanden ytterligere. Vi sammarbeidet også godt på flatene ned mot Moflata, og i siste bakken opp mot mål kjørte Thomas full pinne, mens jeg såvidt klarte å henge meg på. Rett før streken klarte jeg allikevel å karre meg forbi, og sikret karrierens første seier. Ikke verdens største, men allikevel - stolt:-)

7 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home