:: Christian Wiig Bøen ::

tirsdag, juni 20, 2006

10 cm fra karrierens første seier!

Etter MNM i Stockholm forrige uke, har jeg tatt det helt med ro siden fredagen. Har ikke trent en eneste økt, hverken på beina eller sykkelen, og det var derfor ganske spent i beina, når jeg i kveld stilte til k-ritt i Trondheim.

Var litt usikker på nivået her oppe, og tok det pent, og anonymt den første runden(løypa var 2x27km). På den andre runden ble det straks litt mere liv, og jeg følte beina var såpass greie at vi måtte sette på litt mer fart i bakkene.

Kun to stk som ville være med på det over den første bakken, og når vi kom på toppen var jeg klar til å sette igang rulla igjen. Var ingen vits i å la de bak få komme opp igjen gratis. Men, til min store fortvilelse ville ikk de to jeg hadde fått med frem. De hadde vel tydeligvis nok med tempoet de også. Måtte tilslutt nesten true de fram, og selv da, lå de ikke foran mer en 5 sek av gangen. Hadde til og med en liten krangel med han ene som var værst. Skulle nesten tro det var NM-spurten han venta på. Dum som jeg var la jeg meg i front og pumpa på videre, kun avløst ett par sekunder av gangen. De to andre satt gratis på hjulet, og jeg ble nesten kjørt fra mot slutten.


Klarte heldigvis å karre meg med når en av de støta no sykt mot slutten. Desverre brukte jeg nok vel mye krefter på å tette den luka, så inn mot spurten gjorde jeg nok en taktisk blunder. Av alle ting klarte jeg å starte spurten først. Og ettersom det ikke var SÅ mye krutt igjen heller, kunne de to andre enkelt ta hjulet mitt, og komme seg forbi. Rett før streken kom jeg dog litt tilbake, og var veldig nær seieren. Men, den første seieren i karrieren lar selvsagt vente på seg, og neste forsøk blir på Svarstad IL's bakkeklatring på søndag.

Resultater

3 Comments:

 • looking good;)

  By Anonymous Anonym, at 6/21/2006 12:09:00 a.m.  

 • bøen, jeg har nå gått fra favoritt til utfordrer bak deg i RvL... hmm.. liker det ikkje... har nå hengt opp bilde av deg på speilet som eg ser i hver morgen for må motivere meg enda mer til å trene knallhardt! :-P

  By Anonymous joar, at 6/21/2006 10:49:00 a.m.  

 • Hehehe... Må du rulle inn puppen du a Joar! Har dui hengt bilde av meg på speilet så er nok det for en annen grunn:)

  RvL blir knallers! Glær mæ, som de sier her opp i Trheim!

  By Anonymous christian, at 6/21/2006 02:09:00 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home