:: Christian Wiig Bøen ::

mandag, mai 22, 2006

Tøffere i huet - tøffere i beina?!

Blir man tøffere i beina, om man er steinhard med seg selv psykisk? Starten på sesongen har vært tung psykisk, men på lørdag dro jeg en kjapp tur til Sandefjord. Tok toget til Drammen, og ble plukket opp av Tore "Kongen av Drammen" Hansen og satt på med han ned til godværet. Sandefjord var nemlig badet i sol, selv om resten av landet var badet i regn. Utrolig digg å ha litt flaks med været for en gangs skyld også asså:) Egentlig skulle vi være 3 Fart-ryttere i dagens felt, noe som ville vært ny rekord her i sør, men "chicken-Saga" og "chicken-Furu" feiga ut, og får stå i skammekroken resten av uka!

Vel, det var Spenst Tour som stod på programmet denne lørdagen. 110 km i halvkupert vestfoldterreng skulle nå passe meg godt.

Den første timen ble egentlig kjørt ganske rolig. Sånn halvhardt av og til men ikke noe å få syre av ihvertfall. Syre, derimot hadde jeg ganske mye av etter en times kjøring og vi nærmet oss Svarstad. Da kom vi nemlig avgårde 7 mann, og opparbeidet oss en fin luke med fin kjedekjøring. I Svarstad tok vi igjen en mann(Geir Bisgård, CK Sør) som hadde liggi i brudd siden 5 km-merket, og vi var nå 8 mann foran.

Etter Svartstad kommer den verste bakken på hele løypa. 100m stigning ganske kjapt. Ikke sånn ekstremt, men det kan gjøre vondt om man har kjørt for hardt tidligere. Heldigvis hang jeg med over, dvs det gjorde alle sammen. Så fulgte ett langt stykke med ganske kjedelige veier, og ingen ting skjedde i feltet vårt. I Andebu kom en ny bakke, og det blir kjørt hardt. 3 stykker kommer avgårde, mens jeg og en til blir liggende 50 meter bak. Der blir vi liggende i sikkert en mil, før lufta går ut av oss, og de tre i front får utøket avstanden.

Ruller i mål, god og sliten etter 2 timer og 52 minutter. Nesten 2 minutter bak de tre i front, som kjørte bra på slutten også. Allikevel var dette ett meget positivt ritt for mitt vedkommende. Etter forrige helg med NC, har jeg lurt litt på om dette er rikitg allikevel. I dag, synes jeg at det virker bedre, og jeg har også psyken på min side, noe som jeg absolutt ikke hadde på NC. Det føles veldig tungt å vite at man har 3 mil igjen til mål, og man hele tiden må opp på "Syre-de-luxe"-nivå for å hente bruddforsøk. Det er en sinnsyk forskjell fra orienteringen. Det føles ihvertfall helt ekstremt ut. Forhåpentligvis kan jeg jobbe med psyken så det ikke blir noe problem neste gang jeg skal kjøre NC. Så får vi se om det hjelper i kjøre ritt:)

1.Alexander Kjær, Polar SK 2.50 t.
2.Jarle Fredriksen, BOC, 2.50 t.
3.Geir Bisgård, CK Sør, 2.50 t.
4.Linus Murphy, Polar SK, 2.52 t.
5.Unge Bøen, GSK/Fart OK, 2.52 t.

7 Comments:

 • Jeg har nok aldri sagt at jeg skulle sykle spenst tour. Hadde besøk fra lillestrøm på lørdag, så det var hele tiden uaktuelt.

  P.S: Med den formen du viser gleder jeg meg til å sykle for deg på Odda-Bø;)

  By Anonymous Chicken Saga, at 5/22/2006 06:10:00 p.m.  

 • Det bør ha vært noe kongelig over det besøket hvis det var viktigere enn ett sykkelritt, -lille kylling !

  By Anonymous Kongen av Drammen, at 5/22/2006 11:15:00 p.m.  

 • Helt enig med Drammenskongen!

  Blir bra på Odda-Bø Vegard. Kommer du på k-ritt på onsdag? Solum kirke kl 18!

  By Anonymous christian, at 5/23/2006 10:43:00 a.m.  

 • Må nok konsentrere meg om NM ultralang, men jeg skal prøve å få til et par k-ritt før odda-bø.

  By Anonymous Chicken Saga, at 5/23/2006 03:00:00 p.m.  

 • Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
  »

  By Anonymous Anonym, at 7/18/2006 09:29:00 a.m.  

 • What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
  »

  By Anonymous Anonym, at 7/20/2006 02:22:00 p.m.  

 • I find some information here.

  By Anonymous Anonym, at 7/21/2006 10:37:00 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home